امروز : چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷

تاریخ : ۱۳۹۷/۰۹/۲۸ - ۱۰:۲۲ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

جشنواره غذاهای سنتی و ملل برگزار شد

شرکت کنندگان در ۲ بخش غذاهای ملل و غذاهای  اصیل ایرانی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

جشنواره غذاهای سنتی و  ملل از صبح روز چهارشنبه ۲۸ آذرماه ۱۳۹۷  با مشارکت جمعی از دانشجویان دوره کاردانی  در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران برگزار شد. در این جشنواره که به همت کانون ایران شناسی و گردشگری و استاد مربوطه سرکار خانم مرشدی یرگزار شد شرکت کنندگان در ۲ بخش غذاهای ملل و غذاهای  اصیل ایرانی به رقابت با یکدیگر پرداختند. همچنین تهیه نوشیدنی ،دسر، سالاد و پیش غذا  از دیگر بخش­های این جشنواره بود.

دکتر بنائیان سفید سرپرست مرکز علمی­ کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران در جریان برگزاری این جشنواره طی سخنانی آشنایی دانشجویان با تکنیک­ها و فنون آشپزی و غذاهای سنتی ایرانی و ملل را از اهداف این جشنواره دانست و از دست اندرکاران محتوایی و اجرایی این جشنواره تقدیر و تشکر کرد.

 

 

کد تصویری این مطلب جهت مشاهده در تلفن همراه: کد دو بعدی جشنواره غذاهای سنتی و ملل برگزار شد

آشنایی با سیستم سراج

سیستم رصد و پاسخگویی سنجش سراج

© 2015 کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد.