توسعه علمی و فنی در زمینه علم تغذیه و حرفه آشپزی، ضروری است شاغلین این حرفه علاوه بر کسب مهارت های عملی ، آشنائی کامل با انواع مواد اولیه، چگونگی طبخ انواع غذاهای ایرانی و سایر ملل را داشته باشند و با به کارگرفتن منابع علمی و امکانات و تجهیزاتی که به روز اند ، فضای مناسبی برای ایجاد توسعه در واحدهای پذیرائی به وجود آورند
![]() آشنایی و ورود به رشته آشپزی ( کاردانی ) >>>> ثبت نام >>>>
****برای ثبت نام کلیک کنید ****>>>> دوره کاردانی * حرفه ای * آشپزی از دوره های دانشگاه جامع علمی کاربردی است، که در ادامه با رشته کاردانی حرفه ای آشپزی آشنا می شویم: >>>>توسعه علمی و فنی در زمینه علم تغذیه و حرفه آشپزی، ضروری است شاغلین این حرفه علاوه بر کسب مهارت های عملی ، آشنائی کامل با انواع مواد اولیه، چگونگی طبخ انواع غذاهای ایرانی و سایر ملل را داشته باشند و با به کارگرفتن منابع علمی و امکانات و تجهیزاتی که به روز اند ، فضای مناسبی برای ایجاد توسعه در واحدهای پذیرائی به وجود آورند. آموزش آشپزی در مقطع کاردانی با هدف جذب فارغ التحصیلان در مراکز تولید غذا به خصوص تاسیسات پذیرائی طراحی ، تدوین شده است و زمینه اجرائی این رشته در کشور فراهم شذه و می تواند خلأهای ناشی از کمبود تخصص در امر پخت غذل در هتل، واحدهای پذیرائی، رستوران ها و طبخ کننده های غذا در مجتمع های اداری، سازمان ها، بیمارستان ها و … را تا حد زیادی برطرف کند .
قابلیت ها مهارت ها و قابلیت ها : >>>۱ شناخت مواد اولیه و کاربرد آنها در آشپزی ۲ توانائی در آماده سازی مواد اولیه به روش های استاندارد ۳ توانائی در تولید غذاهای سرد و گرم ۴ اشنائی با اصول چیدمان غذا در بشقاب ۵ شناخت ساختار تولید و مسئولیت های پرسنل آشپزخانه ۶ شناخت و رعایت اصول ایمنی و بهداشت در آشپزخانه ۷ توانائی در دنبال کردن دستور تهیه غذا ۸ آشنائی با اصول تغذیه
برای پبش ثبت نام بر روی شکل زیر کلیک کنید >>****برای ثبت نام کلیک کنید ********برای ثبت نام کلیک کنید ****## برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید #### برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید ##
|