رشته آشپزی ( کاردانی ) |
امروز : سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۹۷
تاریخ : ۱۳۹۷/۰۵/۰۹ - ۵:۵۰ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

رشته آشپزی ( کاردانی )

توسعه علمی و فنی در زمینه علم تغذیه و حرفه آشپزی، ضروری است شاغلین این حرفه علاوه بر کسب مهارت های عملی ،  آشنائی کامل با انواع مواد اولیه، چگونگی طبخ انواع غذاهای ایرانی و سایر ملل را داشته باشند و با به کارگرفتن  منابع علمی و امکانات و تجهیزاتی که به روز اند ، فضای مناسبی برای ایجاد توسعه در واحدهای پذیرائی به وجود آورند


       آشنایی و ورود به  رشته آشپزی ( کاردانی )  >>>>  ثبت نام  >>>>

 

            ****برای ثبت نام  کلیک  کنید ****


 >>>>  دوره کاردانی * حرفه ای *  آشپزی از دوره های  دانشگاه جامع علمی کاربردی است، که در ادامه با رشته کاردانی حرفه ای آشپزی آشنا می شویم: >>>>

توسعه علمی و فنی در زمینه علم تغذیه و حرفه آشپزی، ضروری است شاغلین این حرفه علاوه بر کسب مهارت های عملی ،  آشنائی کامل با انواع مواد اولیه، چگونگی طبخ انواع غذاهای ایرانی و سایر ملل را داشته باشند و با به کارگرفتن  منابع علمی و امکانات و تجهیزاتی که به روز اند ، فضای مناسبی برای ایجاد توسعه در واحدهای پذیرائی به وجود آورند. آموزش آشپزی در مقطع کاردانی با هدف جذب فارغ التحصیلان در مراکز تولید غذا به خصوص تاسیسات پذیرائی طراحی ، تدوین شده است و زمینه اجرائی این رشته در کشور  فراهم شذه و می تواند خلأهای ناشی از کمبود تخصص در امر پخت غذل در هتل، واحدهای پذیرائی، رستوران ها و طبخ کننده های غذا در مجتمع های اداری، سازمان ها، بیمارستان ها و … را تا حد زیادی برطرف کند .

 

قابلیت ها  مهارت ها و قابلیت ها : >>>

۱ شناخت مواد اولیه و کاربرد آنها در آشپزی

۲ توانائی در آماده سازی مواد اولیه به روش های استاندارد

۳ توانائی در تولید غذاهای سرد و گرم

۴ اشنائی با اصول چیدمان غذا در بشقاب

۵ شناخت ساختار تولید و مسئولیت های پرسنل آشپزخانه

۶ شناخت و رعایت اصول ایمنی و بهداشت در آشپزخانه

۷ توانائی در دنبال کردن دستور تهیه غذا

۸ آشنائی با اصول تغذیه

 


برای پبش ثبت نام بر روی شکل زیر  کلیک کنید >>

        


  ****برای ثبت نام کلیک کنید ****

  ****برای ثبت نام کلیک کنید ****


  ## برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید ##

   ## برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید ##


 

 

کد تصویری این مطلب جهت مشاهده در تلفن همراه: کد دو بعدی رشته آشپزی ( کاردانی )

آشنایی با سیستم سراج

سیستم رصد و پاسخگویی سنجش سراج

© 2015 کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد.