امروز : دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
تاریخ : ۱۳۹۷/۰۲/۱۷ - ۱۳:۲۸ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

رقابت دانشجویان در جشنواره غذاهای سنتی ایرانی

رقابت در جشنواره ی تهیه ی غذاهای اصیل و ایرانی توسط دانشجویان.

جشنواره غذاهای سنتی ایرانی صبح روز ۱۶ اردیبهشت ماه سال جاری توسط انجمن علمی آشپزی و با مشارکت جمعی از دانشجویان این رشته در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ برگزار شد.
در این جشنواره که به همت امور فرهنگی مرکز برگزار شد، شرکت کنندگان با تهیه غذاهای اصیل ایرانی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
تهیه نوشیدنی، دسر، سالاد و پیش غذاهای سالم، اصیل و ایرانی نیز از دیگر بخش های این جشنواره بود.
مرضیه مرشدی داور و ناظر این جشنواره در سخنانی ضمن قدردانی از دانشجویان مشارکت کننده، ابراز امیدواری کرد: نتیجه برگزاری این قبیل جشنواره ها، منجر به رشد دانش فنی و مهارتی دانشجویان گردد.

 

 

کد تصویری این مطلب جهت مشاهده در تلفن همراه: کد دو بعدی رقابت دانشجویان در جشنواره غذاهای سنتی ایرانی

آشنایی با سیستم سراج

سیستم رصد و پاسخگویی سنجش سراج

© 2015 کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد.