امروز : یکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۴

تاریخ : ۱۳۹۴/۰۹/۲۲ - ۶:۴۴ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

شرح برنامه های هفته پژوهش

شرح برنامه های هفته پژوهش فهرست یکشنبه۲۲ آذر: پژوهش، فناوری و مدرسه. ۲ دوشنبه ۲۳آذر: پژوهش، فناوری و صنعت… ۲ سه شنبه ۲۴ آذر: پژوهش، فناوری و دانشگاه کارآفرین.. ۵ چهارشنبه ۲۵ آذر: پژوهش، فناوری و حامیان پژوهش… ۸ شنبه  ۲۸ آذر: پژوهش، فناوری، اقتدار ملی و اقتصاد مقاومتی.. ۱۲   یکشنبه۲۲ آذر: پژوهش، فناوری Read More

شرح برنامه های هفته پژوهش

فهرست

یکشنبه۲۲ آذر: پژوهش، فناوری و مدرسه. ۲

دوشنبه ۲۳آذر: پژوهش، فناوری و صنعت۲

سه شنبه ۲۴ آذر: پژوهش، فناوری و دانشگاه کارآفرین.. ۵

چهارشنبه ۲۵ آذر: پژوهش، فناوری و حامیان پژوهش۸

شنبه  ۲۸ آذر: پژوهش، فناوری، اقتدار ملی و اقتصاد مقاومتی.. ۱۲

 

یکشنبه۲۲ آذر: پژوهش، فناوری و مدرسه

با توجه به شعار انتخاب شده «پژوهش و دانشگاه با درهای باز» با مدارس فنی و حرفه­ایِ مناطق  ۶ و ۱۱ آموزش و پرورش شهر تهران جهت بازدید  دانش آموزان از امکانات و کارگاه­های مرکز هماهنگی­های لازم صورت گرفته است. لذا در این روز از ساعت ۰۸:۳۰ الی ۱۶:۰۰  پذیرای دانش آموزان عزیز هستیم.

مراسم افتتاحیه از ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۸:۰۰ باحضور جناب آقای مهندس حسابی

معرفی شرکت کنندگان جشنواره پاستا

دوشنبه ۲۳آذر: پژوهش، فناوری و صنعت

 

بند ۶ ابلاغ سیاستهای کلی سلامت توسط مقام معظم رهبری: تامین امنیت غذایی و بهره مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی، آب و هوایی پاک، امکانات ورزشی همگانی و فرآورده­های بهداشتی ایمن با رعایت استاندارد های ملّی و معیارهای منطقه­ای و جهانی.

ساختار زیربنایی در امر جذب و حفظ مشتری در واحدهای پذیرایی بعنوان یک رکن در تبادلات اجتماعی و فرهنگی امروزی مد نظر است؛ و در این میان نقش این واحدهای پذیرایی در حفظ و توسعه آداب غذایی واضح است. لذا با علم به اینکه می توانیم غذا را به عنوان بهانه ای برای ترسیم تصویر مبادلات فرهنگی به ایرانیان بهتر بشناسانیم، برآن شدیم تا در جهت فرهنگ سازی در عرصه ی آشنایی هر چه بیشتر جامعه به اهمیت، فواید، مزایا و تنوع در پخت ماکارونی در مقایسه با نان و برنج و سایر کالاهای جانشین، و برقراری ارتباط میان صنعت و دانشگاه و شناسایی تقاضاهای میان تولیدکننده و مصرف کننده، به برگزاری جشنواره­ای تحت عنوان «جشنواره پاستا» با حضور برندهای معتبر صنایع غذایی،  اقدام نماییم.

  • شرح جشنواره:

دانشجویان تا ساعت ۱۰:۰۰ روز یکشنبه مورخ ۲۲ آذر ۹۴ مهلت دارند تا با تکمیل فرم حضور در جشنواره غذا، مندرج در سایت مرکز به آدرس www.uast33.ir   اعلام آمادگی نمایند. از میان گروه­های ثبت نام کننده ۱۰ گروه با نظر اساتید محترم انتخاب می­گردند، گزینش افراد شرکت کننده فقط براساس دانش آشپزی و مهارت­های فردی و ایده­های متفاوت در طبخ پاستا و انتخاب نوع پاستا است. در روز یکشنبه مورخ ۲۲ آذر ۹۴ در مراسم افتتاحیه هفته پژوهش لیست شرکت کنندگان نهایی به همراه نام غذا اعلام می­گردد.

در این جشنواره  ۱۰  تیم دانشجویی، که هر تیم متشکل از ۳ نفر می باشد، اقدام به پخت پاستا به سه شکل متفاوت می­نمایند. در تمام مراحل از ابتدا، تهیه مواد اولیه تا سرو غذا به عهده دانشجویان بوده و در تمام این مراحل داوران در کارگاه آشپزی حضور داشته و به  با توجه به ملاک­های داوری که به شرح ذیل می­باشد، به هر گروه امتیاز می­دهند. در نهایت به گروه برتر «نشان افتخاری پاستای علمی کاربردی واحد۳۳ تهران» اعطاء می­گردد.

  1. ایده ­های متفاوت در طبخ پاستا
  2. سلامت غذا
  3. نحوه گردش کار (تقسیم کارها بین اعضا)
  4. رعایت نظافت و بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت محیط کار
  5. طعم غذا
  6. سرعت
  7. طراحی و تزیین غذا
  8. نحوه استفاده صحیح از ابزار و مواد اولیه
  9. دمای غذا در هنگام سرو
  10. استفاده صحیح از انرژی و حفظ محیط زیست
  11. و …

در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه حضور در جشنواره­ی پاستا، مشترک از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی و  مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران  اعطاء می­گردد.

توجه توجه: برای شرکت در جشنواره پاستا هیچگونه هزینه ای تحت عنوان شهریه وروردی و یا آموزش دریافت نمی گردد.

  • داوران، مکان ، زمان و مدت دوره آموزشی  :

داوران: بهنام کیارشی، محمود بای، محرمعلی پورابراهیم (مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی)

مکان: کارگاه آشپزی مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران

زمان : روز دو شنبه  ۲۳ ماه ۹۴ ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۴:۰۰

  • مخاطبین دوره آموزشی:

 کلیه دانشجویان، اساتید و محققان علاقه مند

ظرفیت: ۳۰ نفر در قالب ۱۰ گروه سه نفره (اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام نمایند).

 سه شنبه ۲۴ آذر: پژوهش، فناوری و دانشگاه کارآفرین

 

در راستای تحقق اهداف سند جامع نظام توسعه کارآفرینی دانشگــــاه علمی‌کاربردی، «سمینـــار کــارآفرینـــی و روش­های موفقیت» در حوزه آموزش ارائه می‌شوند:

  • شرح دوره آموزشی :

این دوره آموزشی شامل ۲  بخش(کارآفرینی و روش های موفقیت) در ۵ ساعت است در سالن همایش­های مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران  برگزار می­گردد.

بخش اول: کارآفرینی:

  1. نقش آموزش‌عالی در توسعه کارآفرینی (دانشگاه‌های کارآفرین)
  2. کارآفرینی در عصر الکترونیک (نقش کسب و کارهای فضاهای مجازی و دولت الکترونیک)
  3. نقش نوآوری و فناوری‌های نوین در ارتقای کارآفرینی
  4. تشخیص فرصت‌های کارآفرینی مشاغل نوین
  5. کارآفرینی و صنعت گردشگری
  6. کارآفرینی فردی (ویژگی­های شخصیتی کارآفرینان)
  7. روابط متقابل فرهنگ کار و کارآفرینی
  8. اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی (راهکارهای بهبود وضعیت کارآفرینی در شرایط تحریم)
  9. نو آوری به عنوان ابزار کسب مزیت رقابتی
  10. کسب و کار خانگی و اهمیت آن در اقتصاد ایران

بخش دوم: روش های موفقیت:

  1. حرف بزن تا برنده شوی (هنر صحبت کردن و فن گویندگی)
  2. ترفندهای زبان بدن، صحبت کردن و مذاکره (تکنیک های فروشندگان و سخنرانان برتر)
  3. همان فرد ایده آلی شوید که دوست دارید با او ازدواج کنید.
  4. ترس از اشتباه کردن بزرگترین اشتباه است.
  5. داشتن صبر ثروت است.
  6. در اگر نتوان نشست.
  7. انسان های کهنه، زمانه ی نو
  8. پدر و مادر خویشتنیم.
  9. از جاذبه ی عشق تا دافعه ی ضعف
  10. پول دار ها برای پول کار نمیکنند
  11. یک فرمول جادویی برای پولدار شدن
  12. بیشتر از مزدتان کار کنید.
  13. ده دلیل مهم که چرا هشت بعضی ها گرو نهشان است.
  14. ده تفاوت مهم ثروتمندان و افراد معمولی
  15. دستمزد یا دستاورد؟
  16. آیا میتوانی از “بز”هایت بگذری؟
  17. اندیشه های یک ثروتمند ایرانی
  18. شادی یعنی پول به علاوه ۶۰ چیز دیگر
  19. تردمیل لذت
  20. ارزش در درون شماست

در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه آموزشی مشترک از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی و  مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران  اعطاء می­گردد.

  • مدرس، مکان ، زمان و مدت دوره آموزشی  :

مدرس: سید محمدرضا ناصریان (مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی)

مکان: مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران

زمان: روز سه شنبه  ۲۴ ماه ۹۴ ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۹

  • مخاطبین دوره آموزشی:

 کلیه دانشجویان، اساتید و محققان علاقه مند

ظرفیت: ۵۰ نفر (اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام نمایند).

 چهارشنبه ۲۵ آذر: پژوهش، فناوری و حامیان پژوهش

دنیای امروز بیش از هر زمان دیگری با سرعتی وصف ناشدنی در حال رشد و توسعه است و از آنجا که دانشگاه­ها به واسطه آن­که محل کسب معرفت و دانش هستند و معرفت و دانش، آن چیزهایی هستند که حد و اندازه انسان را شکل می‌دهند و حد قامت او را تعیین می­کنند، بنابراین باید اذعان نماییم دانشگاه بر لبه‌های مرزی وجود انسان­ها و جوامع انسانی قرار می­گیرند و فلذا شاید بیش­ از هرجای دیگری منطقی باشد خلاقیت و نوآوری را از دانشگاه‌ها و جوامع مرتبط با آنها انتظار داشته باشیم.

از همین رو شایسته است همان‌طور که در دانشگاه‌های مطرح دنیا برنامه‌هایی برای تشویق و ترویج کارآفرینی و نوآوری انجام می‌شود در دانشگاه علمی کاربردی نیز با توجه به اهدافی و رسالتی که دنبال می کند، «سمینار آموزشی مهارت استفاده از وبلاگ و شبکه های اجتماعی با رویکردِ چگونه از اینترنت و فضای مجازی درآمد کسب کنیم؟»

  • شرح دوره آموزشی :

این دوره آموزشی با رویکرد چگونه از اینترنت و فضای مجازی درآمد کسب کنیم؟ به مدت  ۳ ساعت  و در سالن همایش­های مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران  برگزار می­گردد.

انواع کسب و کار اینترنتی را به ۱۰ گروه عمده تقسیم می­کنند:

  1. ایجاد اجتماعات آنلاین
  2. خرید، فروش و حراج کالاهای مختلف
  3. تبلیغات اینترنتی
  4. ارائه خدمات تخصصی به دیگران
  5. ایجاد امپراطوری اطلاعات، اخبار و آموزش
  6. تهیه و ارائه نرم افزارهای مختلف
  7. چندرسانه ای یا مالتی مدیا
  8. پیوستن به شبکه های واسطه گری
  9. خدمات مربوط به ایمیل
  10. سرمایه گذاری مشترک

این دوره آموزشی به مدت ۵ ساعت به آموزش موارد فوق پرداخته می­شود و دانشجویان به مدت یک هفته مهلت دارند که به تدوین وبلاگ هایی با هدف کسب درآمد، زیر نظر اساتید می پردازند و در روز چهارشنبه مورخ ۲ دی ماه سال ۹۴ طرح ها و وبلاگ های دانشجویان توسط اساتید داوری شده  و در نهایت  به سه طرح برتر هدایایی تعلق می­گیرد.

در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه آموزشی مشترک از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی و  مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران  اعطاء می­گردد.

  • مدرس، مکان ، زمان و مدت دوره آموزشی  :

مدرس: سید محمدرضا ناصریان (مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی)

داوران: عباس هنرمند، حسن کرمی، سید محمد  محمودی کوکنده

مکان: مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران

زمان: روز چهار شنبه  ۲۵آذر ماه ۹۴ ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۷:۰۰

  • مخاطبین دوره آموزشی:

 کلیه دانشجویان، اساتید، محققان علاقه مند

ظرفیت: ۵۰ نفر (اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام نمایند).

  • معیارهای ارزیابی وبلاگ برتر:
  1. تمرکز بر معرفی واحد ۳۳، خدمات، اساتید و دانشجویان برتر
  2. رویکرد علمی و پژوهشی در مطالب وبلاگ
  3. دارای حداقل ۱۰ مطلب علمی
  4. استفاده از تصاویر مناسب
  5. عدم وجود ایرادات املایی و نگارشی
  6. زیبایی ظاهر وبلاگ
  7. برخورداری از لینک های مرتبط با سایت مرکز ۳۳، کانال تلگرام و سایت دانشگاه جامع
  8. برخورداری از رویکرد کسب درآمد در حداقل ۳ مطلب

شنبه  ۲۸ آذر: پژوهش، فناوری، اقتدار ملی و اقتصاد مقاومتی

با توجه به سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به روسای قوای مجریه و مقننه ابلاغ شده است و با عنایت به نام گذاری­های سال­های اخیر با عناوین مختلف بویژه در سال ۱۳۹۳ که با عنوان اقتصاد  و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی بوده و این تاکید­ها در پیام­های متعدد معظم له بیانگر اهمیت و ضرورت توجه به اقتصاد مقاومتی که حکم بازدارندگی تهدیدها، تحریم­ها و حصر اقتصادی و نیز ایستادگی و مقاومت در مقابل این پدیده که ظلم آشکار استکبار جهانی می­باشد، وظیفه خطیر دانشگاه­ها بویژه دانشگاه علمی کاربردی که رسالتی خطیر در این زمینه دارد که بعنوان حلقه پیوند محیط علمی و برنامه­ریزی با صنعت کشاورزی و خدمات می­باشد باید در تبیین این مهم و روش­های علمی در تحقیق اقتصاد مقاومتی را برای جامعه و با توجه به نیز های ترسیم نماید و از آنجاییکه فرهنگ سازی آن در استقلال، آزادی،تولید ملی و نیز تولید دانش و تبدیل آن به علم و ثروت موثر است.لازم است که روشهای مناسب برای تخقیقات و پژوهشها استفاده نمود از این جهت تحقیقات کیفی که از عمق زیادتر و دخالت محقق در فرآیند تحقیق و تاویل و تفسیر و تحلیل برخلاف تحقیقات کمی که در آزمون فرضیه و سوال تلاش می نمایند در تحقیقات کیفی از سوالات بدون فرضیه استفاده می گردد. و روشهای تحقیق کیفی متنوع می باشد و می توان برخلاف تضادهایی که بین تحقیقات کمی و کیفی مطرح نموده اند هر دوی آنها را در تحقیقات تلفیقی بکار گرفت.

کد تصویری این مطلب جهت مشاهده در تلفن همراه: کد دو بعدی شرح برنامه های هفته پژوهش

آشنایی با سیستم سراج

سیستم رصد و پاسخگویی سنجش سراج

© 2015 کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد.