کارشناسی حرفه ای مدیریت هتلداری بهمن ۹۱
گروه A ردیف نام درس ساعت تعداد واحد ایام هفته ساعت نام استاد کلاس ن ع ن ع ۱ مدیریت خدمات پذیرایی ۳۲ – ۲ – یکشنبه ۱۲:۳۰ -۱۴ آ.شاهی آذر ۲ مدیریت مراکز تفریحی ۳۲ – ۲ – پنجشنبه ۱۲-۱۳:۳۰ آ.ب. اقطایی ۳ مدیریت رویدادها و تشریفات Read More

گروه A
|
ردیف
|
نام درس
|
ساعت
|
تعداد
واحد
|
ایام
هفته
|
ساعت
|
نام استاد
|
کلاس
|
ن
|
ع
|
ن
|
ع
|
|
|
|
۱
|
مدیریت خدمات پذیرایی
|
۳۲
|
–
|
۲
|
–
|
یکشنبه
|
۱۲:۳۰ -۱۴
|
آ.شاهی آذر
|
|
۲
|
مدیریت مراکز تفریحی
|
۳۲
|
–
|
۲
|
–
|
پنجشنبه
|
۱۲-۱۳:۳۰
|
آ.ب. اقطایی
|
|
۳
|
مدیریت رویدادها و تشریفات
|
۳۲
|
۳۲
|
۲
|
۱
|
پنجشنبه
|
۱۳:۴۵-۱۵:۱۵
|
آ.ب. اقطایی
|
|
۴
|
مدیریت عملیات آشپزخانه
|
۳۲
|
۴۸
|
۱
|
۲
|
یکشنبه
|
۹-۱۲
|
آ.شاهی آذر
|
|
۵
|
مدیریت کنترل هزینه غذا
|
۳۲
|
۴۸
|
۱
|
۲
|
پنجشنبه
|
۸:۳۰-۱۱:۳۰
|
آ.بایی
|
|
۶
|
مکالمه زبان انگلیسی تخصصی ۲
|
–
|
۶۴
|
–
|
۱
|
دوشنبه
|
۸:۳۰-۱۱:۳۰
|
خ.نادردل
|
|
|
۷
|
قوانین حقوقی در صنعت هتلداری
|
۳۲
|
–
|
۲
|
–
|
پنجشنبه
|
۱۵:۳۰-۱۷
|
آ.لطفیان
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
گروه B
|
ردیف
|
نام درس
|
ساعت
|
تعداد
واحد
|
ایام
هفته
|
ساعت
|
نام استاد
|
کلاس
|
ن
|
ع
|
ن
|
ع
|
|
|
|
۱
|
مدیریت خدمات پذیرایی
|
۳۲
|
–
|
۲
|
–
|
یکشنبه
|
۱۷:۴۵-۱۹:۱۵
|
آ.شاهی آذر
|
|
۲
|
مدیریت مراکز تفریحی
|
۳۲
|
–
|
۲
|
–
|
شنبه
|
۱۵-۱۶:۳۰
|
آ.ع. اقطایی
|
|
۳
|
مدیریت رویدادها و تشریفات
|
۳۲
|
۳۲
|
۲
|
۱
|
شنبه
|
۱۶:۴۵-۱۸:۱۵
|
آ.ع. اقطایی
|
|
۴
|
مدیریت عملیات آشپزخانه
|
۳۲
|
۴۸
|
۱
|
۲
|
یکشنبه
|
۱۴:۳۰-۱۷:۳۰
|
آ.شاهی آذر
|
|
۵
|
مدیریت کنترل هزینه غذا
|
۳۲
|
۴۸
|
۱
|
۲
|
چهارشنبه
|
۱۷-۲۰
|
آ.بایی
|
|
۶
|
مکالمه زبان انگلیسی تخصصی ۲
|
–
|
۶۴
|
–
|
۱
|
چهارشنبه
|
۱۴:۱۵-۱۶:۴۵
|
خ.فراهانی
|
|
|
۷
|
قوانین حقوقی در صنعت هتلداری
|
۳۲
|
–
|
۲
|
–
|
شنبه
|
۱۸:۳۰-۲۰
|
آ.ع. اقطایی
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد تصویری این مطلب جهت مشاهده در تلفن همراه: