امروز : جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۶/۱۰/۱۵ - ۱۱:۵۶ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

گزارش جشنواره غذاهای ملل

نخستین جشنواره غذاهای ملل از صبح روز ۱۱ دی ماه سال جاری با مشارکت جمعی از دانشجویان دوره کارشناسی رشته آشپزی در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران برگزار شد.

نخستین جشنواره غذاهای ملل از صبح روز ۱۱ دی ماه سال جاری با مشارکت جمعی از دانشجویان دوره کارشناسی رشته آشپزی در مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران برگزار شد.

در این جشنواره که به همت امور فرهنگی پژوهشی مرکز یرگزار شد شرکت کنندگان در ۲ بخش کیاب جوجه ملل و قیمه نثار اصیل ایرانی به رقابت با یکدیگر پرداختند. همچنین تهیه نوشیدنی غیرگازدار،دسر، سالاد و پیش غذا  از دیگر بخش­های این جشنواره بود.

دکتر بنائیان سفید سرپرست مرکز علمی­کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران در جریان برگزاری این جشنواره طی سخنانی کارآفرینی تولید و اشتغال دانشجویی را به­ عنوان یکی از مهمترین اهداف این رویداد برشمرد، وی در ادامه آشنایی دانشجویان با تکنیک­ها و فنون آشپزی را از دیگر اهداف این جشنواره دانست و از دست اندرکاران محتوایی و اجرایی این جشنواره تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه بهنام کیارشی از مدرسین مرکز و دبیر برنامه ریزی و نظارت فنی محتوایی جشنواره طی سخنانی با اشاره به ضرورت آشنایی با فرهنگ غذایی ملل اظهار داشت: فرهنگ و مزه­­ سازی غذا و فلسفه طعم سازی غذا در بین اقوام و ملل مختلف است، که این طعم ها از جایی به جای دیگر در حال سفر است. وی افزود خلاقیت و نوآوری در طعم ها مربوط به حواس ۵ گانه و چغرافیا است، که دانشجویان علاقمند و مستعد جهت ورود به این حرفه می­بایست نسبت به این موضوع آگاهی داشته باشند.

کیارشی در پایان گفت: در این جشنواره کباب جوجه ملل ۱۴ کشور از جمله؛ مکزیک، اسپانیا، لبنان، مغولستان، یونان، ترکیه، اندونزی، مراکش و… توسط دانشجویان شرکت کننده ارائه شده است.

در پایان این جشنواره به برگزیدهدایای اهدا شد.

شایان ذکر است گروه تولیدی زرساب ضمن مشارکت در برگزاری این جشنواره، حمایت مادی و غیر مادی از این رویداد داشت.

کد تصویری این مطلب جهت مشاهده در تلفن همراه: کد دو بعدی گزارش جشنواره غذاهای ملل

آشنایی با سیستم سراج

سیستم رصد و پاسخگویی سنجش سراج

© 2015 کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد.