امروز : دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۴

تاریخ : ۱۳۹۴/۰۹/۳۰ - ۵:۴۹ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

گزارش مسابقه فست فود و غذاهای آماده با رویکرد کیفیت و سلامت

  دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد ۳۳

 

دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد ۳۳

کد تصویری این مطلب جهت مشاهده در تلفن همراه: کد دو بعدی گزارش مسابقه فست فود و غذاهای آماده با رویکرد کیفیت و سلامت

آشنایی با سیستم سراج

سیستم رصد و پاسخگویی سنجش سراج

© 2015 کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد.