امروز : یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۶/۰۵/۲۹ - ۱۷:۰۲ نسخه چاپی ذخیره فایل ارسال به دوستان

گزارش حضور فعال و پرفروغ واحد ۳۳ در نخستین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های ربع قرن فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی

نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های ربع قرن فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش پژوهش واحد ۳۳: نخستین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های ربع قرن فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی از دهم تا سیزدهم مرداد ماه در محل نمایشگاه بین المللی تهران سالن ۱۴ و ۱۵ برگزار شد.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳ تهران در این نمایشگاه نیز همچون جشنواره های گذشته حضور درخشانی داشت.

 به گزارش واحد پژوهش دانشگاه، ساعت۱۰ صبح  سه شنبه سیزده مرداد آئین افتتاحیه  نمایشگاه با حضور دکتر امید ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی و هیئت همراه و سایر مهمانان برگزار شد.

طی این مراسم از کیک با آرم پوستر نمایشگاه که به همت دانشجویان و اساتید آشپزی واحد ۳۳  تهیه شده بود رونمائی شد.

غرفه دانشگاه در روز های دیگر نمایشگاه با حضور دکتر پیشبین مشاور محترم ریاست دانشگاه، دکتر اکرمی سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران و هیئت محترم همراه، و همچنین دکتر سلطانی فر ریاست محترم موسسه آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر، دکتر عباسی، و دکتر رمضانی معاونین محترم پژوهشی و مالی موسسه و دیگر همکاران  مورد بازدید قرار گرفت. و ضمن مشاهده دستاوردهای این واحد طی آن به گفتگو با دانشجویان، اساتید و مسئولین پرداختند.

مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۳۳  تهران در بخش دستاوردهای دانشجویی با ۱- طرح گردشگری خوراک(لباس و غذای محلی گیلکی(میرزا قاسمی))،۲- نوآوری های خلاقانه آشپزی ملل(فینگرفودهای انواع ملل، سرد نوش ها، دم نوش ها، قهوه ها، شیرینی های تر و خشک) ۳- صنایع دستی(فرش های دست باف و قالی بافی) با رویکرد خود اشتغالی و کارآفرینی حضوری فعال و پرفروغ داشت.

همچنین در بخش دستاورهای پژوهشی تدوین چندین مدل مفهومی( رابطه صنعت توریسم و اقتصاد مقاومتی، مدل مفهومی شعار سال ۹۳، مدل مفهومی مهندسی فرهنگی، مدل مفهومی سبک زندگی حرفه ای و …. و دوره های کاردانی و کارشناسی رشته های جدید) را ارائه نمود.

غرفه ی واحد ۳۳ در ایام نمایشگاه ، با برنامه های متنوعی از قبیل پذیرایی ۳۰۰  نفر با غذای محلی گیلکی(میرزاقاسمی)، قالی بافی(دانشجویان کاردانی و کارشناسی حرفه ای مدیریت گردشگری)، مراحل زنده آماده سازی و سرو  انواع سردنوش و دم نوشهای خلاقانه(دانشجویان کاردانی رشته آشپزی)، بازارچه فروش محصولات خوراکی فینگرفودهای خلاقانه( دانشجویان رشته کارشناسی حرفه ای آشپزی ملل ) که به مدت چهار روز ادامه داشت، مورد استقبال بی نظیر بازدیدکنندگان، همکاران محترم ستاد مرکزی، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر، واحد استان تهران و دیگر شهرستان ها قرار گرفت. و این واحد پذیرای علاقه مندان به آشنایی با رشته های کاردانی و کارشناسی حرفه ای علمی کاربردی بود.

بهره مندی از کلینیک مشاوره  شغلی و کارآفرینی  و کارگاه های جنبی نمایشگاه از دیگر بخش های جذاب نمایشگاه بود.

در پایان از موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان، حوزه ریاست دانشگاه، معاونت محترم فرهنگی، آموزش، مدیران محترم گروه ها، انجمن های علمی و کلیه دانشجویان و اساتید محترم که در تمامی مراحل ما را یاری نمودند سپاسگزاریم.

معاونت فرهنگی واحد ۳۳

عکس ها: محمد کاظمی دانشجوی مدیریت گردشگری، عباس حسینیان دانشجوی روابط عمومی

کد تصویری این مطلب جهت مشاهده در تلفن همراه: کد دو بعدی گزارش حضور فعال و پرفروغ واحد ۳۳ در نخستین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های ربع قرن فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی

آشنایی با سیستم سراج

سیستم رصد و پاسخگویی سنجش سراج

© 2015 کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ میباشد.