حقوق مدیریت بازاریابی گردشگری هتلداری طراحی لباس آشپزی مترجمی تشریفات روابط عمومی معماری کامپیوتر و برنامه نویسی قنادی امور بانکی

پکیج دوره کوتاه مدت صبحانه و برانچ ایرانی و ملل با گواهینامه معتبر و با قابلیت ترجمه

دوره صبحانه و برانچ حرفه ای

ایرانی و بین الملل
میلیون تومان7.5
میلیون تومان 2.5 دوره 100ساعته
  • مدرک قابل ترجمه و معتبر
  • صبحانه و برانچ ایرانی و بین المللی
  • آسیای شرقی، آسیای جنوبی، خاورمیانه
  • اروپایی، آمریکایی، استرالیایی، آفریقایی
با قابلیت ترجمه
ثبت نام دوره کوتاه مدت آشپزی صبحانه و برانچ ایرانی و بین المللی ملل

امروزه ما در دنیای پر سرعت و صنعتی با توجه به تمایل افراد برای صرف صبحانه بیرون از منزل لازم است در رستوران ها، کافه ها و هتل ها با گنجاندن منو صبحانه و برانچ برای درآمدزایی و جذب مشتری بیشتر اقدام شود. برانچ صبحانه‌ای است که دیرتر از ساعت معمول و معمولا در حجم بیشتر بین ۱۰ صبح تا ۲ بعدازظهر خورده می‌شود. برانچ، ترکیبی از صبحانه و ناهار است که معمولاً در آخر هفته یا در تعطیلات خاص سرو می‌ شود. یکی از مهارت های اساسی آشپزی، بخش صبحانه ها، برانچ ها و شناخت صبحانه های بومی و ملل مختلف می‌باشد که هر آشپز یا سرآشپزی باید به آن تسلط کامل داشته باشد تا بتواند پیشرفت شغلی خود را تضمین نماید.

یک صبحانه سالم و مقوی، انرژی مورد نیاز فرد برای کل روز را تامین می کند. این وعده غذایی نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن و کنترل وزن افراد نیز دارد. مصرف صبحانه سالم و مقوی، خطر ابتدا به دیابت را کاهش می دهد. صبحانه سالم می بایست دارای ویژگی هایی باشد که بتواند از هر نظر ایده آل بوده و عوامل مختلفی را در خود جای دهد. هر فرهنگی طعم ها و سنت های آشپزی منحصر به فرد خود را برای ایجاد یک تجربه غذاخوری لذت بخش در اواسط صبح به ارمغان می آورد. دنیای صبحانه ها و برانچ ها به قدری متنوع و جذاب است که به عنوان مهمترین وعده غذایی شناخته می شوند.

قابل توجه دانشجویان و مدرسان محترم رشته های کاردانی و کارشناسی آشپزی (ایرانی و ملل)، گردشگری و مدیریت گردشگری، هتلداری و مدریت هتلداری، مدرسان و علاقه مندان به هنر صبحانه و برانچ ایرانی و بین المللی و آشپزی تخصصی!

قابل توجه کارمندان و پرسنل محترم هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و نیمه صنعتی، کترینگ ها، کافی شاپ ها و  علاقمندان به هنر زیبای آشپزی و صبحانه و برانچ ایرانی و بین المللی که قصد ارتقا رزومه، سمت و شغل دارند!

قابل توجه سرآشپزهای با تجربه  و علاقمندانی که قصد تدریس در دانشگاه، موسسات، مدارس و آموزشگاه ها را دارند!

قابل توجه دانشجویان و مدرسان و همه علاقمندانی که قصد مهاجرت داشته و برای تکمیل رزومه نیاز به مدارک معتبر بین المللی دارند!

مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در آبان و آذرماه 1402 دوره کوتاه مدت صبحانه و برانچ ایرانی و ملل با مدرک معتبر را برگزار نماید.

این پکیج یک دوره 100 ساعتی کاملا حرفه ای و عملی بوده که با تایید دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود. پس از پایان دوره هنرجو بصورت کامل صبحانه و برانچ تخصصی تمام کشورهای خاص قاره های مختلف اعم از کشور های خاورمیانه، آسیای شرقی، آسیای جنوبی و کشور های اروپایی، استرالیایی، امریکایی و آفریقایی را یاد گرفته و می تواند بصورت کاملا کاربردی در این زمینه مشغول به فعالیت، اشتغال یا درآمدزایی شود.

محل برگزاری دوره بین المللی صبحانه و برانچ (ایرانی و بین الملل) ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) در میدان فردوسی، خیابان ویلا (شهید نجات الهی) روبروی شیرینی دانمارکی، کوچه دوم، پلاک 6 می باشد.

دوره تک درس صبحانه و برانچ (ایرانی و بین الملل)

دانلود سرفصل و مجوز دوره

کلیک کنید
مدرسان گروه اول دوره صبحانه و برانچ بین المللی

مدرسان گروه اول دوره صبحانه و برانچ ایرانی و بین الملل

1. قسمت عملی سرفصل بخش بین الملل: استاد فرهود زعفری هشتجین

2. قسمت عملی سرفصل بخش ایرانی: استاد آرزو انگشتان

3. بخش نظری ایمنی و بهداشت، فرهنگی و زیبایی شناسی: استاد نگین ضیا اصغری و استاد الهام وقاری

4. بخش کنترل هزینه و ارزش غذایی: استاد شهناز فصاحتی

5. قسمت عملی سرفصل بخش نان و شیرینی های صبحانه: اساتید رشته قنادی

مدرسان گروه دوم دوره صبحانه و برانچ بین المللی

مدرسان گروه دوم دوره صبحانه و برانچ ایرانی و بین الملل

1. قسمت عملی سرفصل بخش بین الملل: استاد … متعاقبا اعلام می گردد.

2. قسمت عملی سرفصل بخش ایرانی: استاد آرزو انگشتان

3. بخش نظری ایمنی و بهداشت، فرهنگی و زیبایی شناسی: استاد نگین ضیا اصغری و استاد الهام وقاری

4. بخش کنترل هزینه و ارزش غذایی: استاد شهناز فصاحتی

5. قسمت عملی سرفصل بخش نان و شیرینی های صبحانه: اساتید رشته قنادی

توجه نمایید هزینه مواد اولیه شرکت در دوره صبحانه و برانچ ایرانی و ملل برعهده هنرجوی شرکت کننده در دوره بوده و از طرف نماینده دوره، هزینه های مواد اولیه با هنرجویان هر گروه هماهنگ می شود.

تاریخ برگزاری دوره

نام و نام خانوادگی کامل جهت صدور مدرک دقیقا مطابق شناسنامه
کد ملی 10 رقمی بدون خط تیره
شماره شناسنامه خود را وارد کنید.
فقط سال تولد مثلا 1360
جهت صدور مدرک دقیقا مطابق شناسنامه
جهت صدور مدرک دقیقا مطابق شناسنامه
یک شماره همراه دیگر، مثلا شماره دوست، برادر، خواهر، والدین و ... که در هنگام ضرور به شما اطلاع دهند.
Click or drag a file to this area to upload.
برای بارگزاری و ارسال رسید واریزی، روی کادر بالا کلیک کنید و سپس عکس رسید واریز را انتخاب کنید.

سایر کارگاه های آموزشی

مشاهده دوره های تکدرس و آزاد

کلیک کنید
uast
مشاوره و ثبت نام