امروزه ما در دنیای پر سرعت و صنعتی با توجه به تمایل افراد برای صرف صبحانه بیرون از منزل لازم است در رستوران ها، کافه ها و هتل ها با گنجاندن منو صبحانه و برانچ برای درآمدزایی و جذب مشتری بیشتر اقدام شود. برانچ صبحانهای است که دیرتر از ساعت معمول و معمولا در حجم بیشتر بین ۱۰ صبح تا ۲ بعدازظهر خورده میشود. برانچ، ترکیبی از صبحانه و ناهار است که معمولاً در آخر هفته یا در تعطیلات خاص سرو می شود. یکی از مهارت های اساسی آشپزی، بخش صبحانه ها، برانچ ها و شناخت صبحانه های بومی و ملل مختلف میباشد که هر آشپز یا سرآشپزی باید به آن تسلط کامل داشته باشد تا بتواند پیشرفت شغلی خود را تضمین نماید.
یک صبحانه سالم و مقوی، انرژی مورد نیاز فرد برای کل روز را تامین می کند. این وعده غذایی نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن و کنترل وزن افراد نیز دارد. مصرف صبحانه سالم و مقوی، خطر ابتدا به دیابت را کاهش می دهد. صبحانه سالم می بایست دارای ویژگی هایی باشد که بتواند از هر نظر ایده آل بوده و عوامل مختلفی را در خود جای دهد. هر فرهنگی طعم ها و سنت های آشپزی منحصر به فرد خود را برای ایجاد یک تجربه غذاخوری لذت بخش در اواسط صبح به ارمغان می آورد. دنیای صبحانه ها و برانچ ها به قدری متنوع و جذاب است که به عنوان مهمترین وعده غذایی شناخته می شوند.
قابل توجه دانشجویان و مدرسان محترم رشته های کاردانی و کارشناسیآشپزی (ایرانی و ملل)، گردشگری و مدیریت گردشگری، هتلداری و مدریت هتلداری، مدرسان و علاقه مندان به هنر صبحانه و برانچ ایرانی و بین المللی و آشپزی تخصصی!
قابل توجه کارمندان و پرسنل محترم هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و نیمه صنعتی، کترینگ ها، کافی شاپ ها و علاقمندان به هنر زیبای آشپزی و صبحانه و برانچ ایرانی و بین المللی که قصد ارتقا رزومه، سمت و شغل دارند!
قابل توجه سرآشپزهای با تجربه و علاقمندانی که قصد تدریس در دانشگاه، موسسات، مدارس و آموزشگاه ها را دارند!
قابل توجه دانشجویان و مدرسان و همه علاقمندانی که قصد مهاجرت داشته و برای تکمیل رزومه نیاز به مدارک معتبر بین المللی دارند!
مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در آبان و آذرماه 1402 دوره کوتاه مدت صبحانه و برانچ ایرانی و ملل با مدرک معتبر را برگزار نماید.
این پکیج یک دوره 100 ساعتی کاملا حرفه ای و عملی بوده که با تایید دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود. پس از پایان دوره هنرجو بصورت کامل صبحانه و برانچ تخصصی تمام کشورهای خاص قاره های مختلف اعم از کشور های خاورمیانه، آسیای شرقی، آسیای جنوبی و کشور های اروپایی، استرالیایی، امریکایی و آفریقایی را یاد گرفته و می تواند بصورت کاملا کاربردی در این زمینه مشغول به فعالیت، اشتغال یا درآمدزایی شود.
مدارک دوره بین المللی صبحانه و برانچ (ایرانی و بین الملل)توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر می شود و قابلیت ترجمه دارد و در تمام کشورهای دنیا معتبراست. مدارک دوره های مهارتی (دوره بین المللی صبحانه و برانچ (ایرانی و بین الملل)) همچنین برای تکمیل رزومه جهت تدریس و یا تکمیل رزومه جهت اشتغال به کار در هتل ها و رستوران ها و کافی شاپ ها و راه اندازی بارهای گرم و سرد و راه اندازی یا تدریس در موسسات آموزشی فوق العاده پر کاربرد است.
محل برگزاری دوره بین المللی صبحانه و برانچ (ایرانی و بین الملل) ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) در میدان فردوسی، خیابان ویلا (شهید نجات الهی) روبروی شیرینی دانمارکی، کوچه دوم، پلاک 6 می باشد.
هزینه شرکت در این دوره صبحانه و برانچ ایرانی و ملل در موسسات آموزشی آزاد حداقل 7.5 میلیون تومان می باشد که این پکیج در این دانشگاه با تخفیف بیش از 60 درصدی فقط با 2.5 میلیون تومان و با کیفیتی به مراتب بهتر برگزار و آموزش داده می شود.
توجه نمایید هزینه مواد اولیه شرکت در دوره صبحانه و برانچ ایرانی و ملل برعهده هنرجوی شرکت کننده در دوره بوده و از طرف نماینده دوره، هزینه های مواد اولیه با هنرجویان هر گروه هماهنگ می شود.
هزینه مواد اولیه مورد نیاز دوره در هر دو گروه، قبل از شروع دوره با متقاضیان هماهنگ می شود. افرادی که در گروه اول شرکت می کنند، مجاز به شرکت یا حضور در گروه دوم نمی باشند.
تاریخ برگزاری دوره
گروه اول: (قسمت عملی سرفصل) روزهای جمعه 26 آبان و 3 و 10 آذرماه از ساعت 09:00 الی 16:00 گروه اول: (قسمت نظری سرفصل) هفته آخر آذر ماه
گروه دوم: (قسمت عملی سرفصل) روزهای جمعه 17 و 24 آذرماه و 1 دی ماه از ساعت 09:00 الی 16:00 گروه دوم: (قسمت نظری سرفصل) هفته اول دی ماه
نحوه ثبت نام
(خیلی مهم: حتما قبل از واریز وجه، شرایط ثبت نام این دوره در زیر را مطالعه نمایید و در صورت داشتن شرایط، واریز وجه و ثبت نام را تکمیل نمایید):
واریز وجه ثبت نام ( دو میلیون و پانصد هزار تومان) به شماره کارت زیر:
تکمیل فرم ثبت نام (ارسال اطلاعات، عکس رسید واریز وجه ثبت نام، تعیین گروه)
یا مراجعه حضوری به امور مالی دانشگاه خانم عبداله زاده 84041000 داخلی 106
در صورت واریز اقساطی، قسط اول مبلغ 1.5 میلیون تومان واریز و قسط دوم یک میلیون تومان، حداکثر تا 30 آبان تسویه شود.
شرایط ثبت نام (فقط افراد زیر مجاز به ثبت نام می باشند):
فارغ التحصیلان کاردانی آشپزی یا قنادی یا فارغ التحصیلان کارشناسی آشپزی یا هتلداری
دانشجویان رشته های کاردانی آشپزی یا قنادی با حداقل 30 واحد گذرانده یا دانشجویان کارشناسی آشپزی یا هتلداری با حداقل 30 واحد گذرانده
افرادی که دارای مدرک دوره آشپزی مقدماتی می باشند(شرکت در این دوره متعاقبا اطلاع رسانی می شود).
شماره حساب متعاقبا اعلام می گردد. این دوره فعلا برگزار نمی شود.تاریخ برگزاری دوره های کوتاه مدت متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.