قابل توجه دانشجویان، فارغ التحصیلان و مدرسان محترم رشته های کاردانی و کارشناسیآشپزی و علاقه مندان به هنر آشپزی تخصصی ایرانی
قابل توجه کارمندان و پرسنل محترم هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و نیمه صنعتی، کترینگ ها و علاقمندان به هنر زیبای آشپزی، بویژه آشپزی ایرانی، آشپزی اقوام، آشپزی سنتی و آشپزی ایرانی رستورانی که قصد ارتقا رزومه، ارتقاء سمت و شغل دارند!
قابل توجه سرآشپزهای با تجربه و علاقمندانی که قصد تدریس در دانشگاه، موسسات، مدارس و آموزشگاه ها را دارند!
قابل توجه دانشجویان و مدرسان و همه علاقمندانی که قصد مهاجرت داشته و برای تکمیل رزومه نیاز به مدارک معتبر بین المللی دارند!
مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) به عنوان قطب آموزش آشپزی دانشگاهی کشور، زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در شهریور ماه 1402 دوره های کوتاه مدت آشپزی ایرانی با مدرک معتبر را برگزار نماید.
این پکیج یک دوره فشرده بیش از 100 ساعتی بوده که با تایید دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود.
مدارک دوره های بین المللی آشپزی ایرانیتوسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر می شود و قابلیت ترجمه دارد و در تمام کشورهای دنیا معتبراست. مدارک دوره های مهارتی (آشپزی ایرانی) همچنین برای تکمیل رزومه جهت تدریس و یا تکمیل رزومه جهت اشتغال به کار در هتل ها و رستوران ها، کترینگ ها، ایرانی پز و موسسات آموزشی فوق العاده پر کاربرد است.
محل برگزاری دوره آموزشی آشپزی ایرانی ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) در میدان فردوسی، خیابان ویلا (شهید نجات الهی) روبروی شیرینی دانمارکی، کوچه دوم، پلاک 6 می باشد.
مدرسان پکیج آموزشی مهارتی آشپزی ایرانی استاد حسین شرفی، استاد کتاب اله یعقوبی، استاد فرهود زعفری هشتجین، استاد پیرزمان و استاد انگشتان و مدرسان تخصصی آشپزی ایرانی دانشگاه می باشند.
هزینه شرکت در این دوره ها در موسسات آموزشی آزاد حداقل 15 میلیون تومان می باشد که این پکیج در این دانشگاه با تخفیف بیش از 75 درصدی فقط با 3 میلیون تومان و با کیفیتی به مراتب بهتر برگزار و آموزش داده می شود. این دوره مختص تمام فارغ التحصیلان دوره کاردانی آشپزی، دانشجویان و یا فارغ التحصیلان دوره کارشناسی آشپزی ملل می باشد.
توجه نمایید هزینه شرکت در دوره آشپزی ایرانی 3 میلیون تومان بوده و هزینه مواد اولیه بر عهده شخص هنرجو می باشد. امکان پرداخت هزینه دوره در دو قسط 1,500,000 تومانی، قسط اول قبل از شروع دوره و قسط دوم تا پایان شهریور وجود دارد.
هزینه مواد اولیه مورد نیاز دوره بر عهده متقاضیان بوده و قبل از شروع دوره، توسط نماینده دوره با آنها هماهنگ می شود.
گروه اول از 3 شهریور ماه 1402 بصورت هفتگی جمعه ها از ساعت 09:00 الی 17:00 (قبلا رزرو شده است)
گروه دوم بصورت فشرده (غیر از جمعه ها) از 15 شهریور ماه 1402 تا هفته اول مهر ماه 1402 از ساعت 09:00 الی 15:00
گروه اول 10 جلسه آموزشی
گروه دوم 15 جلسه آموزشی
نحوه ثبت نام:
واریز وجه ثبت نام (3 میلیون تومان یا اقساط 1,500,000 اول و دوم) به شماره کارت زیر:
تکمیل فرم ثبت نام (ارسال اطلاعات، عکس رسید واریز وجه ثبت نام، تعیین گروه)
یا مراجعه حضوری به امور مالی دانشگاه خانم فراهانی 84041000 داخلی 106
نکته مهم: فعلا فقط فارغ التحصیلان دوره کاردانی آشپزی یا فارغ التحصیلان کارشناسی آشپزی و یا دانشجویان حداقل نیمسال سوم کارشناسی آشپزی مجاز به ثبت نام در دوره کوتاه مدت آشپزی ایرانی می باشند.