قابل توجه دانشجویان، فارغ التحصیلان و مدرسان محترم رشته های کاردانی و کارشناسی آشپزی و علاقه مندان به هنر آشپزی تخصصی ایرانی
قابل توجه کارمندان و پرسنل محترم هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و نیمه صنعتی، کترینگ ها و علاقمندان به هنر زیبای آشپزی، بویژه آشپزی ایرانی، آشپزی اقوام، آشپزی سنتی و آشپزی ایرانی رستورانی که قصد ارتقا رزومه، ارتقاء سمت و شغل دارند!
قابل توجه سرآشپزهای با تجربه و علاقمندانی که قصد تدریس در دانشگاه، موسسات، مدارس و آموزشگاه ها را دارند!
قابل توجه دانشجویان و مدرسان و همه علاقمندانی که قصد مهاجرت داشته و برای تکمیل رزومه نیاز به مدارک معتبر بین المللی دارند!
مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) به عنوان قطب آموزش آشپزی دانشگاهی کشور، زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در شهریور ماه 1402 دوره های کوتاه مدت آشپزی ایرانی با مدرک معتبر را برگزار نماید.
این پکیج یک دوره فشرده بیش از 100 ساعتی بوده که با تایید دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود.
محل برگزاری دوره آموزشی آشپزی ایرانی ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) در میدان فردوسی، خیابان ویلا (شهید نجات الهی) روبروی شیرینی دانمارکی، کوچه دوم، پلاک 6 می باشد.
| انواع خورش های سنتی و رستورانی 1 |
|---|
| خورش کرفس |
| خورش کنگر |
| خورش آلو |
| خورش بامیه |
| خورش آلو اسفناج |
| خورش مرغ افشاری |
| خورش اناربیج |
| خورش فسنجان |
| خورش ناردون |
| خورش بادمجان |
| قلیه ماهی |
| خورش های مجلسی |
| و انواع خورش های سنتی، مجلسی و رستورانی ایرانی |
| انواع خورش های سنتی و رستورانی ایرانی 2 |
|---|
| خورش چغرتمه |
| خورش شش انداز |
| خورش متنجن |
| خورش سیب درختی |
| خورش خلال بادام |
| خورش هویج |
| قیمه و قرمه سبزی |
| خورش ماست |
| خورش فسنجان |
| قیمه نثار قزوینی |
| خورش پیچاق قیمه |
| خورش مسما بادمجان |
| و انواع خورش های سنتی، مجلسی و رستورانی ایرانی |
| انواع پلوهای سنتی و رستورانی ایرانی |
|---|
| زرشک پلو |
| مرصع پلو |
| آلبالو پلو |
| شیرین پلو |
| عدس پلو سمنان |
| کلم پلو شیرازی |
| پلو بریانی |
| باقالی پلو ، ماهیچه پلو و ... |
| بریانی اصفهانی |
| میگو پلو |
| باقالی پلو، نخود پلو |
| هویچ پلو، لوبیا پلو |
| و انواع پلوهای سنتی، مجلسی و رستورانی ایرانی |
| انواع کباب های سنتی و رستورانی ایرانی |
|---|
| کباب چنجه |
| کباب برگ |
| کباب کوبیده |
| کباب بختیاری |
| دنده کباب کرمانشاهی |
| کباب لقمه |
| کباب حسینی |
| کباب سلطانی |
| کباب ترش |
| کباب بناب |
| جوجه کباب زعفرانی |
| شیشلیک |
| و انواع کباب های سنتی، مجلسی و رستورانی ایرانی |
| انواع غذاهای سنتی و رستورانی ایرانی |
|---|
| اکبر جوجه |
| مرغ شکم پر |
| دیزی ( آبگوشت بزباش) |
| گله ریزه |
| کباب جگروز، اشکنه، جغور بغور |
| آبگوشت لری |
| پخت زبان بره |
| ماهی گردبیج |
| قارنی یاریخ تبریزی |
| باقالاقاتق |
| میرزاقاسمی |
| بریانی اصفهانی |
| و انواع غذاهای سنتی، مجلسی و رستورانی ایرانی |
| انواع غذای های سریع و لقمه ای سنتی و رستورانی ایرانی |
|---|
| شامی کباب |
| کبه های سنتی ایرانی |
| دو پیازه، کشک بادمجان |
| قلیه، سمبوسه و فلافل |
| طبخ انواع برنج سنتی و مدرن |
| پاکوره بلوچی |
| کرایی مرغ |
| چکدرمه ترکمنی |
| انواع ته چین |
| انواع دلمه |
| کوفته تبریزی، انواع کتلت، کوفته و کوکو |
| استامبولی و انواع دمی |
| و انواع غذای های سریع و لقمه ای سنتی، مجلسی و رستورانی ایرانی |
| انواع آش های سنتی، مجلسی و رستورانی ایرانی |
|---|
| آش ترخینه |
| آش اوماج آذری |
| آش عباس علی |
| آش رشته و کله جوش |
| آش میوه |
| آش دوغ، آش کشک |
| آش شله قلمکار |
| آش سبزی شیراز |
| شوربای تره تبریز |
| انواع شورباسی |
| آش جو |
| آش گوجه فرنگی |
| و انواع آش های سنتی، مجلسی و رستورانی ایرانی |
| انواع نوشیدنی و میان وعده های سنتی و رستورانی ایرانی |
|---|
| نان های سنتی و شیرینی های محلی |
| اردورهای سنتی |
| دسرهای سنتی |
| نوشیدنی سنتی، دوغ، ماست و ... |
| کاک و نان برنجی، باقلوا |
| انواع ترشی |
| حلیم کرمانشاهی |
| زيتون پرورده |
| برساق |
| قیقاناخ |
| دیماج |
| بستنی سنتی |
| و انواع نوشیدنی ها و میان وعده های سنتی، مجلسی و رستورانی ایرانی |
هزینه شرکت در این دوره ها در موسسات آموزشی آزاد حداقل 15 میلیون تومان می باشد که این پکیج در این دانشگاه با تخفیف بیش از 75 درصدی فقط با 3 میلیون تومان و با کیفیتی به مراتب بهتر برگزار و آموزش داده می شود. این دوره مختص تمام فارغ التحصیلان دوره کاردانی آشپزی، دانشجویان و یا فارغ التحصیلان دوره کارشناسی آشپزی ملل می باشد.
توجه نمایید هزینه شرکت در دوره آشپزی ایرانی 3 میلیون تومان بوده و هزینه مواد اولیه بر عهده شخص هنرجو می باشد. امکان پرداخت هزینه دوره در دو قسط 1,500,000 تومانی، قسط اول قبل از شروع دوره و قسط دوم تا پایان شهریور وجود دارد.
هزینه مواد اولیه مورد نیاز دوره بر عهده متقاضیان بوده و قبل از شروع دوره، توسط نماینده دوره با آنها هماهنگ می شود.
تاریخ برگزاری دوره
نحوه ثبت نام:
شماره کارت جهت واریز شهریه دوره
دروره در تابستان 1403 برگزار می شود