در دنیای امروز، بهداشت و تغذیه به عنوان یکی از مهمترین عوامل حفظ سلامتی و بهبود کیفیت زندگی شناخته میشود. با توجه به اهمیت این موضوع، دورههای آموزشی در زمینه علم تغذیه و آشپزی سالم بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
آشپزی سالم نقش بسیار مهم و حائز اهمیت در حفظ سلامت و پیشگیری از بسیاری از بیماریها دارد. چرا که نحوه آشپزی کردن و استفاده از مواد غذایی مناسب، تأثیر فراوان در سلامت جسم و روح دارد. همچنین، دانستن اصول پایه علم تغذیه و نحوۀ تاثیر مواد غذایی بر سلامت بسیار حائز اهمیت است.
در دوره آشپزی، علم و هنر تهیه غذا و نوشیدنی همراه با استفاده از تکنیکها و مواد مختلف به کار میرود. این دوره شامل یادگیری روشهای پخت و پز، ترکیبات مختلف غذاها، اصول بهداشت و سلامت در آشپزی و همچنین نحوه تزئین و ارائه صحبتپذیر بودن غذا میباشد. در دوره آشپزی، دانشجوان با مفاهیم پایهای شامل نحوه استفاده از انواع مختلف مواد غذایی، تاثیر حرارت بر خواص غذا، رعایت نسبتهای صحیح در ترکیبات غذایی و همچنین رعایت اصول بهداشت در فضای کارآشپزخانه آشنا میشوند. علاوه بر این، در دوره آشپزی به عنوان یک هنر خلاق، دانشجوان با تکنیکهای جدید در تزئین و ارائه صحبتپذیر بودن غذا نیز آشنا میشوند.
قابل توجه دانشجویان و مدرسان محترم رشته های کاردانی و کارشناسیآشپزی (ایرانی و ملل)، گردشگری و مدیریت گردشگری، هتلداری و مدریت هتلداری، قنادی، مدرسان و علاقه مندان به هنر آشپزی
قابل توجه کارمندان و پرسنل محترم هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و نیمه صنعتی، کترینگ ها، کافی شاپ ها و علاقمندان به هنر زیبای آشپزی ایرانی و بین المللی که قصد ارتقا رزومه، سمت و شغل دارند!
قابل توجه سرآشپزهای با تجربه و علاقمندانی که قصد تدریس در دانشگاه، موسسات، مدارس و آموزشگاه ها را دارند!
قابل توجه دانشجویان و مدرسان و همه علاقمندانی که قصد مهاجرت داشته و برای تکمیل رزومه نیاز به مدارک معتبر بین المللی دارند!
این دوره معادل تمام دوره های آشپزی مقدماتی و دروس عملی دوره کاردانی آشپزی بوده و پیش نیاز تمام دوره های حرفه ای و تخصصی آشپزی این دانشگاه می باشد.
مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در آبان و آذرماه 1402 دوره کوتاه مدت کمک آشپز ایرانی و ملل با مدرک معتبر را برگزار نماید.
این پکیج یک دوره 100 ساعتی کاملا حرفه ای و عملی بوده که با تایید دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود. پس از پایان دوره هنرجو بصورت کامل اصول آشپزی و کمک آشپزی ایرانی و بین الملل تمام کشورهای خاص قاره های مختلف اعم از کشور های خاورمیانه، آسیای شرقی، آسیای جنوبی و کشور های اروپایی، استرالیایی، امریکایی و آفریقایی را یاد گرفته و می تواند بصورت کاملا کاربردی در این زمینه مشغول به فعالیت، اشتغال یا درآمدزایی شود.
مدارک دوره بین المللی کمک آشپز (ایرانی و بین الملل)توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر می شود و قابلیت ترجمه دارد و در تمام کشورهای دنیا معتبراست. مدارک دوره های مهارتی (دوره بین المللی کمک آشپز (آشپزی مقدماتی (ایرانی و بین الملل)) همچنین برای تکمیل رزومه جهت تدریس و یا تکمیل رزومه جهت اشتغال به کار در هتل ها و رستوران ها و کافی شاپ ها و راه اندازی بارهای گرم و سرد و راه اندازی یا تدریس در موسسات آموزشی فوق العاده پر کاربرد است.
محل برگزاری دوره بین المللی کمک آشپزی ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) در میدان فردوسی، خیابان ویلا (شهید نجات الهی) روبروی شیرینی دانمارکی، کوچه دوم، پلاک 6 می باشد.
هزینه شرکت در این دوره کمک آشپز در موسسات آموزشی آزاد حداقل 10 میلیون تومان می باشد که این پکیج در این دانشگاه با تخفیف بیش از 75 درصدی فقط با 2 میلیون و 200 هزار تومان و با کیفیتی به مراتب بهتر برگزار و آموزش داده می شود.
توجه نمایید هزینه مواد اولیه شرکت در دوره کمک آشپز ایرانی و ملل برعهده هنرجوی شرکت کننده در دوره بوده و از طرف نماینده دوره، هزینه های مواد اولیه با هنرجویان هر گروه هماهنگ می شود.
هزینه مواد اولیه مورد نیاز دوره در هر گروه، قبل از شروع دوره با متقاضیان هماهنگ می شود. افرادی که در گروه اول شرکت می کنند، مجاز به شرکت یا حضور در سایر گروه ها نمی باشند.
تاریخ برگزاری دوره
متعاقبا اعلام می گردد.
نحوه ثبت نام
واریز وجه ثبت نام ( دو میلیون و دویست هزار تومان) به شماره کارت زیر:
تکمیل فرم ثبت نام (ارسال اطلاعات و بارگزاری عکس رسید واریز شهریه ثبت نام)
یا مراجعه حضوری به امور مالی دانشگاه خانم عبداله زاده 84041000 داخلی 106
شرایط ثبت نام (فقط افراد زیر مجاز به ثبت نام می باشند):
فارغ التحصیلان کاردانی آشپزی یا قنادی یا فارغ التحصیلان کارشناسی آشپزی یا هتلداری
یا دانشجویان رشته های کاردانی آشپزی یا قنادی با حداقل 30 واحد گذرانده یا دانشجویان کارشناسی آشپزی یا هتلداری با حداقل 30 واحد گذرانده
یا افرادی که دارای مدرک دوره اصول تغذیه در آشپزی سالم می باشند (منظور تمام دانشجویان یا متقاضیان دارای حداقل مدرک دیپلم می باشد که هیچ یک از دوشرط بالا را ندارند)
نکته مهم: می توانید همزمان هم دوره اصول تغذیه در آشپزی سالم و هم دوره کمک آشپز و هم صبحانه برانچ بین المللی را ثبت نام کنید.
شماره کارت جهت واریز شهریه دوره (دو میلیون دویست هزار تومان)
شماره کارت بانک مسکن به نام فهیمه مسن آبادی فراهانی
****-****-****-****
دوره فعلی به پایان رسیده و فعلا رزرو دوره برای تابستان 1403 فعال می باشد
جهت رزرو دوره حتما نام دوره در گزینه اول “دوره کمک آشپز (آشپزی مقدماتی)” انتخاب شود