دوره کوتاه مدت سالادزنی با گواهینامه رسمی از دانشگاه جامع علمی کاربردی با قابلیت ترجمه
دوره تک درس سالاد زنی
Salad (استاد محمود بای)
تومان
486000 دوره 30 ساعته
مدرک قابل ترجمه و معتبر
بصورت حضوری و آنلاین
تکمیل رزومه، یادگیری بیشتر
5 درصد تخفیف به ازای معرفی هر هنرجو
با قابلیت ترجمه
آموزش بیش از 20 عنوان سالاد بین المللی
قابل توجه دانشجویان و مدرسان محترم رشته های کاردانی و کارشناسیآشپزی (ایرانی و ملل)، گردشگری و مدیریت گردشگری، هتلداری و مدریت هتلداری!
قابل توجه کارمندان و پرسنل محترم هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و نیمه صنعتی، علاقمندان به آشپزی و کار در هتل، کمک آشپزهایی که قصد ارتقا سمت دارند!
قابل توجه آشپزهای با تجربه ای و علاقمندانی که قصد تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی را دارند!
قابل توجه دانشجویان و مدرسان و همه علاقمندانی که قصد مهاجرت داشته و برای تکمیل رزومه نیاز به مدارک معتبر بین المللی دارند!
مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در اردیبهشت و خردادماه 1401 دوره کوتاه مدت سالاد زنی را برگزار نماید.
این دوره یک دوره 30ساعته بوده که با تایید دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود.
مدرک دوره سالاد زنیتوسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر می شود و قابلیت ترجمه دارد و در تمام کشورهای دنیا معتبراست. این مدرک سالاد زنی همچنین برای تکمیل رزومه جهت تدریس و یا تکمیل رزومه جهت اشتغال به کار در هتل ها و رستوران ها و آشپزخانه ها فوق العاده پر کاربرد است.
محل برگزاری دوره سالادزنی ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) در میدان فردوسی، خیابان ویلا (شهید نجات الهی) روبروی شیرینی دانمارکی، کوچه دوم، پلاک 6 می باشد.
مدرس دوره استاد استاد محمود بای مدرس گروه رشته های کاردانی و کارشناسی آشپزی مرکز می باشند که سابقه بسیار ارزشمند و طولانی در تدریس دوره های آشپزی، هتلداری و مدیریت رستوران دارند.
مختصری از رزومه استاد بای در زیر اشاره شده است:
سر آشپز رستوران هانی شعبه مرکزی و مدیر خط تولید غذاهای آماده سر آشپز و مدیر آموزش گروه هتل های کوثر و هتل هویزه سر آشپز و راه اندازی مجموعه رستورانهای هتل پرشین پلازا مسئول آموزش پرسنل آشپزخانه شرکت توگا از مجموعه شرکتهای مپنا راهاندازی بیش از 30 رستوران و آشپزخانه صنعتی مدرس دانشگاه علمی و کاربردی بیش از 10 سال مربی رسمی آموزشگاه های فنی و حرفه ای راهاندازی سلف سرویس مجموعه های آموزشی آموزش پرسنل آشپزخانه شرکت های معتبر و بزرگ صنعتی و نیمه صنعتی مسئول آموزش هتل ارگ بم داور مسابقات آشپزی، جشنواره غذاهای سنتی و غذاهای ملل