حقوق مدیریت بازاریابی گردشگری هتلداری طراحی لباس آشپزی مترجمی تشریفات روابط عمومی معماری کامپیوتر و برنامه نویسی قنادی امور بانکی

دوره کوتاه مدت سس و چاشنی (سسیر) با گواهینامه معتبراز دانشگاه جامع علمی کاربردی با قابلیت ترجمه

دوره تک درس سالاد زنی

Salad (استاد محمود بای)
تومان 486000 دوره 30 ساعته
  • مدرک قابل ترجمه و معتبر
  • بصورت حضوری و آنلاین
  • تکمیل رزومه، یادگیری بیشتر
  • 5 درصد تخفیف به ازای معرفی هر هنرجو
با قابلیت ترجمه

قابل توجه دانشجویان و مدرسان محترم رشته های کاردانی و کارشناسی آشپزی (ایرانی و ملل)، گردشگری و مدیریت گردشگری، هتلداری و مدریت هتلداری!

قابل توجه کارمندان و پرسنل محترم هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و نیمه صنعتی، کترینگ ها، علاقمندان به آشپزی و کار در هتل، کمک آشپزهایی که قصد ارتقا سمت دارند!

قابل توجه آشپزهای با تجربه ای و علاقمندانی که قصد تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی را دارند!

قابل توجه دانشجویان و مدرسان و همه علاقمندانی که قصد مهاجرت داشته و برای تکمیل رزومه نیاز به مدارک معتبر بین المللی دارند!

مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در اردیبهشت و خردادماه 1401 دوره کوتاه مدت سس و چاشنی (سسیر) بین المللی را برگزار نماید.

این دوره یک دوره 30 ساعته بوده که با تایید دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود.

محل برگزاری دوره سس و چاشنی (سسیر) ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) در میدان فردوسی، خیابان ویلا (شهید نجات الهی) روبروی شیرینی دانمارکی، کوچه دوم، پلاک 6 می باشد.

مدرس دوره استاد استاد فرهود زعفری هشتجین مدرس گروه رشته های کاردانی و کارشناسی آشپزی مرکز می باشند که سابقه بسیار ارزشمند و طولانی در تدریس دوره های آشپزی، هتلداری و مدیریت رستوران دارند.

مختصری از رزومه استاد زعفری در زیر اشاره شده است:


دوره تک درس سس و چاشنی (سسیر)

دانلود سرفصل و مجوز دوره

کلیک کنید


یک شماره همراه دیگر، مثلا شماره دوست، برادر، خواهر، والدین و ... که در هنگام ضرور به شما اطلاع دهند.

سایر کارگاه های آموزشی

مشاهده دوره های تکدرس و آزاد

کلیک کنید
uast
مشاوره و ثبت نام