دوره کوتاه مدت سس و چاشنی (سسیر) با گواهینامه معتبراز دانشگاه جامع علمی کاربردی با قابلیت ترجمه
دوره تک درس سالاد زنی
Salad (استاد محمود بای)
تومان
486000 دوره 30 ساعته
مدرک قابل ترجمه و معتبر
بصورت حضوری و آنلاین
تکمیل رزومه، یادگیری بیشتر
5 درصد تخفیف به ازای معرفی هر هنرجو
با قابلیت ترجمه
آموزش سس و چاشنی های بین المللی
قابل توجه دانشجویان و مدرسان محترم رشته های کاردانی و کارشناسیآشپزی (ایرانی و ملل)، گردشگری و مدیریت گردشگری، هتلداری و مدریت هتلداری!
قابل توجه کارمندان و پرسنل محترم هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و نیمه صنعتی، کترینگ ها، علاقمندان به آشپزی و کار در هتل، کمک آشپزهایی که قصد ارتقا سمت دارند!
قابل توجه آشپزهای با تجربه ای و علاقمندانی که قصد تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی را دارند!
قابل توجه دانشجویان و مدرسان و همه علاقمندانی که قصد مهاجرت داشته و برای تکمیل رزومه نیاز به مدارک معتبر بین المللی دارند!
مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در اردیبهشت و خردادماه 1401 دوره کوتاه مدت سس و چاشنی (سسیر) بین المللی را برگزار نماید.
این دوره یک دوره 30 ساعته بوده که با تایید دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود.
مدرک دوره سسیر بین المللیتوسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر می شود و قابلیت ترجمه دارد و در تمام کشورهای دنیا معتبراست. این مدرک سس و چاشنی همچنین برای تکمیل رزومه جهت تدریس و یا تکمیل رزومه جهت اشتغال به کار در هتل ها و رستوران ها و آشپزخانه ها فوق العاده پر کاربرد است.
محل برگزاری دوره سس و چاشنی (سسیر) ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) در میدان فردوسی، خیابان ویلا (شهید نجات الهی) روبروی شیرینی دانمارکی، کوچه دوم، پلاک 6 می باشد.
مدرس دوره استاد استاد فرهود زعفری هشتجین مدرس گروه رشته های کاردانی و کارشناسی آشپزی مرکز می باشند که سابقه بسیار ارزشمند و طولانی در تدریس دوره های آشپزی، هتلداری و مدیریت رستوران دارند.
مختصری از رزومه استاد زعفری در زیر اشاره شده است:
مدیر عامل شرکت مشاوران فردای بهترآسیا ایران شف
مدرس، مشاور، تجهیز کننده و راه انداز استانداردسازی هتل، رستوران، کافی شاپ، فست فود، فودکورت در ایران و خارج از کشور
موسس و مدیر عامل موسسه ایران شف I.C.A مرکز آموزش دپارتمانهای هتلداری در ایران و خارج از کشور
مدیر عامل و موسس کافی شاپ های زنجیره ای صدف
دکترای افتخاری مدیریت از دانشگاه ادمونتون کانادا در اجلاس آ س آن در کوالامپور کشور مالزی
کار آفرین ایرانی و مدیر نمونه در اولین اجلاس اصول و فنون مدیریت بین الملل در سال ۱۳۹۶
عضو هیئت علمی و داور مسابقات گروه ملل برنامه دستپخت) در سال ۱۳۹۶
مدیر گروه و مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی از سال ۱۳۷۶
مدیریت دوره های تخصصی هتلداری در دانشگاه های سان وی مالزی، دانشگاه هلپ، یو پی ام، برجایا و چندین موسسه و مراکز معتبر اروپایی
داور و مدرس برگزیده در چندین جشنواره و همایش بین المللی غذا و نوشیدنی و آشپزی در ایران و خارج از کشور
مولف کتاب های تخصصی آشپزی، مدیریت رستوران، کتاب استاندارد کافی شاپ باریستا، کتاب آشپزی دیابت، کتاب مدیریت رستوران و …