در دنیای امروز، بهداشت و تغذیه به عنوان یکی از مهمترین عوامل حفظ سلامتی و بهبود کیفیت زندگی شناخته میشود. با توجه به اهمیت این موضوع، دورههای آموزشی در زمینه علم تغذیه و آشپزی سالم بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
آشپزی سالم نقش بسیار مهم و حائز اهمیت در حفظ سلامت و پیشگیری از بسیاری از بیماریها دارد. چرا که نحوه آشپزی کردن و استفاده از مواد غذایی مناسب، تأثیر فراوان در سلامت جسم و روح دارد. همچنین، دانستن اصول پایه علم تغذیه و نحوۀ تاثیر مواد غذایی بر سلامت بسیار حائز اهمیت است.
بنابراین، بهعنوان یک اندیشه اجتماعی و فرهنگی، آشپزی سالم نه تنها به ارتقای سلامت انسانها کمک میکند بلکه به شکل گستردهای به بالابردن کیفیت زندگی و خوشبختی آنان نیز میپردازد.
بی شک، آشپزی سالم یکی از اصول بنیادی و مهم در زندگی امروزی است. هنر و علم پخت و پز به شکل سالم و هوشمندانه، علاوه بر تأمین نیازهای غذایی، به عنوان ستون اصلی سلامتی و رفاه جسمی و روحی افراد تلقی میشود. هر آنچه که در آشپزخانه آغاز میشود، نه تنها نقش مهمی در ارتقای سلامت فیزیکی افراد دارد بلکه بر روی سلامت روانی آنان نیز تأثیرگذار است. انتخاب مواد خام باکیفیت، متناسب و سالم، تهیه و پخت غذاهایی با رعایت اصول بهداشتی و مواد غذایی متنوع و تغذیهای، از جمله عواملی هستند که در بهبود کیفیت زندگی و افزایش طول عمر تأثیرگذار میباشند. در این مسیر، آشپزی سالم نه تنها به تنوع و کیفیت غذاها توجه دارد بلکه نقش آموزشی و ارتقای سطح دانش افراد را نیز بر عهده دارد. با اصطلاحات علم تغذیه، تأثیرات مواد غذایی بر سلامت، و انتخاب روشهای پخت مناسب، آشپزی سالم به عنوان یک فرآیند آموزشی و آگاهیبخش برای افراد تلقی میشود.
قابل توجه دانشجویان و مدرسان محترم رشته های کاردانی و کارشناسیآشپزی (ایرانی و ملل)، گردشگری و مدیریت گردشگری، هتلداری و مدریت هتلداری، قنادی، مدرسان و علاقه مندان به هنر آشپزی
قابل توجه کارمندان و پرسنل محترم هتل ها، رستوران ها، آشپزخانه های صنعتی و نیمه صنعتی، کترینگ ها، کافی شاپ ها و علاقمندان به هنر زیبای آشپزی ایرانی و بین المللی که قصد ارتقا رزومه، سمت و شغل دارند!
قابل توجه سرآشپزهای با تجربه و علاقمندانی که قصد تدریس در دانشگاه، موسسات، مدارس و آموزشگاه ها را دارند!
قابل توجه دانشجویان و مدرسان و همه علاقمندانی که قصد مهاجرت داشته و برای تکمیل رزومه نیاز به مدارک معتبر بین المللی دارند!
دوره اصول تغذیه در آشپزی سالم پیش نیاز دوره کمک آشپز (آشپزی مقدماتی) و تمام دوره های آشپزی این دانشگاه می باشد.
مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد در آبان و آذرماه 1402 دوره کوتاه مدت اصول تغذیه در آشپزی سالم با مدرک معتبر را برگزار نماید.
این پکیج یک دوره 30 ساعتی کاملا حرفه ای و عملی بوده که با تایید دانشگاه جامع علمی کاربردی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود. پس از پایان دوره هنرجو بصورت کامل اصول تغذیه در آشپزی سالم را یاد گرفته و می تواند بصورت کاملا کاربردی در این زمینه مشغول به فعالیت، اشتغال یا درآمدزایی شود.
مدارک دوره اصول تغذیه در آشپزی سالمتوسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر می شود و قابلیت ترجمه دارد و در تمام کشورهای دنیا معتبراست. مدارک دوره های مهارتی (اصول تغذیه در آشپزی سالم) همچنین برای تکمیل رزومه جهت تدریس و یا تکمیل رزومه جهت اشتغال به کار در هتل ها و رستوران ها و کافی شاپ ها و راه اندازی بارهای گرم و سرد و راه اندازی یا تدریس در موسسات آموزشی فوق العاده پر کاربرد است.
محل برگزاری دوره اصول تغذیه در آشپزی سالم ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی موسسه فرهنگی هنری پیشرو پژوهان (واحد 33) در میدان فردوسی، خیابان ویلا (شهید نجات الهی) روبروی شیرینی دانمارکی، کوچه دوم، پلاک 6 می باشد.
هزینه شرکت در این دوره اصول تغذیه در آشپزی سالم در موسسات آموزشی آزاد حداقل 2 میلیون تومان می باشد که این پکیج در این دانشگاه با تخفیف بیش از 60 درصدی فقط با 600 هزار تومان و با کیفیتی به مراتب بهتر برگزار و آموزش داده می شود.
توجه نمایید هزینه مواد اولیه شرکت در دوره اصول تغذیه در آشپزی سالم برعهده هنرجوی شرکت کننده در دوره بوده و از طرف نماینده دوره، هزینه های مواد اولیه با هنرجویان هر گروه هماهنگ می شود.
هزینه مواد اولیه مورد نیاز دوره در هر گروه، قبل از شروع دوره با متقاضیان هماهنگ می شود. افرادی که در گروه اول شرکت می کنند، مجاز به شرکت یا حضور در سایر گروه ها نمی باشند.
واریز وجه ثبت نام ( 600 هزار تومان) به شماره کارت زیر:
تکمیل فرم ثبت نام (ارسال اطلاعات و بارگزاری عکس رسید واریز شهریه ثبت نام)
یا مراجعه حضوری به امور مالی دانشگاه خانم عبداله زاده 84041000 داخلی 106
شرایط ثبت نام :
تمام دانشجویان یا متقاضیان دارای حداقل مدرک دیپلم
نکته مهم: این دوره پیش نیاز و هم نیاز سایر دوره های کوتاه مدت آشپزی این دانشگاه بوده و برای شرکت در دوره های دیگر و آتی این دوره نیز باید اخذ شده یا قبلا گذرانده شده باشد. همزمان می توانید هم در این دوره و هم سایر دوره ها ثبت نام نمایید.
دانشجویان یا فارغ التحصیلان رشته های قنادی، هتلداری و یا آشپزی که قبلا درس اصول علم تغذیه را گذرانده اند،نیازی به اخذ این دوره ندارند.
شماره حساب جهت واریز شهریه دوره
شماره کارت بانک مسکن به نام فهیمه مسن آبادی فراهانی
۶۲۸۰-۲۳۱۳-۵۰۶۶-۶۹۰۴
جهت رزرو دوره حتما نام دوره در گزینه اول “اصول تغذیه در آشپزی سالم” انتخاب شود